Designere

 • Erik Magnussen

  Erik Magnussen

  Erik Magnussen (1940-2014)

  Som nyuddannet keramiker i begyndelsen af tresserne arbejdede han i den dengang estimerede københavnske porcelænsindustri. Her brød han fra starten med alle traditioner og lavede moderne stel med få multifunktions-dele, i stedet for vanemæssigt at gentage tidligere omfangsrige stels fejl.

  Læs mere

 • Jørgen Rasmussen

  Jørgen Rasmussen

  Jørgen Rasmussen og hans tvillingebror Ib Rasmussen blev født i Odense den 26. april 1931. Jørgen er ti minutter ældre end Ib - og dermed storebror. Begge er de arkitekter og uddannet på Kunstakademiets Arkitektskole hvor de dimitterede i 1955.

  Læs mere

 • Morten Engelbrecht

  Morten Engelbrecht

  Morten Engelbrecht, født den 10. januar 1961, er manden bag APPETIT® bordserien. Morten har siden sine studieår beskæftiget sig med møbler, formgivning og materialer. Med en kommerciel uddannelse i bagagen har Morten i en længere årrække været beskæftiget hos bl.a. virksomheder som Bo-Tikken og Paustian.

  Læs mere

 • Anders Hermansen

  Anders Hermansen

  Anders Hermansen, er født den 8. april 1960 på Stevns. Som nyuddannet møbelarkitekt fra Danmarks Designskole i 1982 kom han hurtigt i samarbejde med førende danske designvirksomheder som Paustian A/S og Louis Poulsen A/S samt blev medlem af Møbelgruppen af 1983.

  Læs mere