Kort om Engelbrechts

Idé:
Engelbrechts A/S er en møbelproducent, der i samarbejde med designere og andre specialister udvikler og markedsfører moderne og tidløse møbler til kræsne og kvalitetsbevidste brugere.

Design:
Bag udviklingen af et møbel fra Engelbrechts står en erfaren designer. Alle arbejder de ud fra en filosofi om at skabe et æstetisk, skulpturel og funktionel møbel - hvor alt overflødigt er skåret væk.

Målet er at brugerne dagligt glædes ved og med de gennemtænkte detaljer, som der er på ethvert Engelbrechts møbel.

Håndværk:
At skabe et Engelbrechts møbel er et håndværk, hvor tradition og innovation er to, til tider modsatrettede, kræfter som bliver forenet. Ved nyskabelse udfordrer vi ofte materialer, produktionsmetoder og den gængse tankegang for at forfine og forbedre funktionalitet og kvalitet samt reducere ressourceforbruget.

Distribution:
Engelbrechts møbler sælges via eksklusive forhandlere over hele verdenen.

Det er vores overbevisning, at Engelbrechts´ brand samt produkter bliver bedst repræsenteret af en mindre eksklusiv skare af forhandlere. Disse er således nøje udvalgt og har samme opfattelse af design og kvalitet som vi.

Varemærker:
Engelbrechts A/S har rettighederne til følgende registrerede varemærker: CHAIRIK®, KEVI®, PLATEAU®, FOLDIT®, APPETIT®, POISE®, JOINT® samt ENGELBRECHTS®.

Selskabsform:
Engelbrechts Furniture A/S (i dagligdagen kaldet Engelbrechts A/S) er et sundt aktieselskab hjemmehørende i København. Selskabet blev grundlagt i 1989.

Chairik 101 og Erik Magnussens design vises på udstillingen ´Von Polzhofer Ausgesucht´ i Salzburg (Østrig).