Forrige   Næste

Arkitekt

Henning Larsen Architects

Produkter

KEVI 2534 & 2534u

Umeå Arkitektskole er unikt placeret ved Umeå-elvens bred. Med sit indre landskab af åbne planer og skulpturelt udformede trapper emmer huset af kreativitet og kunstnerisk leg.

En centralt fokus har været at skabe et lyst og åbent studiemiljø, hvor alle principielt bliver en del af samme rum – dog adskilt af de forskudte niveauer og undervisningsrummenes glasvægge. Hermed understøttes mulighederne for gensidig inspiration og for, at de studerende kan udvikle viden og idéer i tæt nærkontakt med hinanden.

I kontrast til det dynamiske atrium fremstår tegnesalene enkle og rationelle, fordelt langs husets facader i et stramt og ensartet forløb af søjler og bjælker. Det afvekslende mønster af vindueshuller skaber en stærk visuel effekt og lader generøst lyset bevæge sig langt ind i bygningen samtidig med, at der tilbydes berigende kig ud på den forbipasserende elv.

Den klassiske Kevi stol i polstret udgave (ref..nr. Kevi 2534) blev valgt til alle elever og leveret igennem vores lokale samarbejdspartner Input Interiør

LINKS:
Forhandler: Input Interior
Bygningsarkitekt: Henning Larsen Architects
Indretningsarkitekt: TM Konsult
Fotograf: Lindman Photography